Rage 24″ MTB

Sh. 379,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Rage 24 on laadukas ja ajo-ominaisuuksiltaan loistava alumiinirunkoinen maastopyörä junioreille. Pyörässä on täysin uusi kevyt ja moderni MTB -runko.

Täsmällinen Shimano Altus 1×8 -voimansiirto Revoshift -vaihtimilla on todella helppokäyttöinen junioreilla. Logan -levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa.

Jäykkä etuhaarukka on kevyt, jämäkkä ja täsmällinen ajotuntumaltaan. Leveät Mitas Ocelot 24″x2.10 -renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat varman pidon. Modernit DDK MTB -istuin, Herrmans -kädensijat ja flat-polkimet soveltuvat täydellisesti sporttisempaan nuorten pyörään.

Kaikki rungon ja komponenttien mitoitukset on optimoitu junioripyöräilijälle. Nuori aidosti nauttii ja pyöräilee turvallisesti. Erinomainen valinta nuorison yleispyöräksi tai maastoon. Ehdottomasti kotikulmien nopein maasturi! Käyttäjäkokosuositus: 125 – 145cm

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu

Ragessa on säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla. (2021)

24"
Matta-sininen
Alumiini, MDN sport design
30
Hiten, MDN sport
Shimano Altus 1x8, Revoshift
Logan mekaaniset levyjarrut edessä+takana 160mm
MDN kaksoisseinämä alumiini 24"
Mitas Ocelot V85 24"x2,10
DDK MTB Jr.
MDN MTB 620mm, oversize 31.8mm
Leadtec alu 50mm, oversize 31.8mm
Herrmans MTB DD00
Wheeltop 36T, 152mm alumiini
MDN MTB flat Jr. heijastimilla
12,2 kg
125-150
Säädettävä seisontatuki, heijastimet, soittokello