Budapest 26″ 3

Sh. 429,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Trendikäs kaupunkipyörä Budapest 26 on ehdoton suosikkimallimme! Ajoasento on rento ja pyörän päälle uskomattoman helppo nousta.

Vaihteistona Budapestissa on luotettava Shimano Nexus 3. Pyörässä on käsijarrun lisäksi perinteinen jalkajarru. Tyylikäs italialainen Selle -istuin, kotimaiset Herrmans -kädensijat sekä turvalliset non slip -polkimet sopivat täydellisesti mukavaan kaupunkipyörään.

Yksilöllisen ajoasennon saat millintarkasti oikeaksi säädettävän ohjainkannattimen ansiosta. LockSmith -runkolukko turvaa pyöräsi ja pienemmät tavarat kulkevat näppärästi Budapestin tukevassa etukorissa.

Kevyesti kulkeva ja täysin varusteltu klassikko valmiina kaduille ja kujille. Nauti pyöräilystä! Käyttäjäkokosuositus: 140 – 160cm

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu

Pyörässä on etukori, lokasuojat, tavarateline, runkolukko, seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla. (2022)

26"
Creme
HiTen, MDN comfort design
45
Hiten, MDN comfort
3
Jalkajarru + Promax V-jarru edessä
MDN kaksoisseinämä alumiini 26"
Mitas V66 semislicks 42-559
Selle MG Italy, Swan Ergo lady
MDN comfort series 600mm
MDN 90mm säädettävä alumiini
Wheeltop 38T, 170mm alumiini
MDN non-slip, heijastimilla
Teräs, aisat ruostumaton teräs
Lock Smith-runkolukko
16,8 kg
140-160
Seisontatuki, tavarateline, heijastimet, soittokello, etukori