Genova 28″ 3

Sh. 399,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Genova 3 on moderni low-step pyörä, jonka keveys ja käsiteltävyys on vailla vertaansa. Matalarunkoisen Easy-Step pyörän päälle on uskomattoman helppo nousta.

Vaihteistona Genovassa on luotettava Shimano Nexus 3. Pyörässä on käsijarrun lisäksi perinteinen jalkajarru. Leveä italialainen Selle -istuin, kotimaiset Herrmans -kädensijat sekä turvalliset non slip -polkimet sopivat täydellisesti suosittuun klassikkoon.

Ajoasento on pysty ja tankoa säätämällä jokaiselle löytyy se oikea ja yksilöllinen ajoasento. Laadukas ja monipuolinen pyörä, joka on suunniteltu erityisesti senioripyöräilijöiden tarpeet huomioiden mutta soveltuu helppoa ja kevytkulkuista arvostavalle ikään katsomatta.

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu

Pyörässä on lokasuojat, tavarateline, runkolukko, seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla. (2021)

28"
Grafiitti
HiTen, MDN comfort design
51
Hiten, MDN comfort
Shimano Nexus 3, Revoshift
Jalkajarru + Promax V-jarru edessä
MDN kaksoisseinämä alumiini 28"
Kenda K935 semislicks 42-622
Selle MG Italy, Ateka comfort
Zoom comfort series 630mm
Zoom 90mm alumiini
Herrmans model 91
Wheeltop 38T, 170mm alumiini
MDN non-slip, heijastimilla
Teräs, aisat ruostumaton teräs
Lock Smith-runkolukko
18,0 kg
Seisontatuki, tavarateline, heijastimet, soittokello