Raptor 20″ MTB

Sh. 399,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Moderni kevyt ja jäykällä etuhaarukalla varustettu alumiinirunkoinen maastopyörä perheen pienemmille kuljettajille. Täsmällinen Shimano Altus 1×7 -voimansiirto Revoshift -vaihtimilla on todella helppokäyttöinen junioreilla. Tehokkaat Logan -levyjarrut pysäyttävät nopeasti ja turvallisesti.

Jäykkä etuhaarukka on kevyt, jämäkkä ja täsmällinen ajotuntumaltaan. Leveät, Mitas Cheetah 20″x2.10 Jr – renkaat antavat loistavan pidon maastosta riippumatta. Täysin KidFit – konseptin mukainen pyörä. Kaikki rungon ja komponenttien mitoitukset on optimoitu junioripyöräilijälle.

Tasokas Raptor 20” on pihapiirin tyylikkäin ja nopein juniorimaasturi! Käyttäjäkokosuositus: 115 – 130cm

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu

Raptorissa on säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla. (2022)

20"
Matta-punainen
Alumiini, MDN sport design
28
Hiten, MDN sport
7
Logan mekaaniset levyjarrut edessä+takana 160mm
MDN kaksoisseinämä alumiini 20"
Mitas Cheetah R15 20"x2,10
Selle MG MTB junior
MDN MTB 540mm
Leadtec alu 35mm
Wheeltop 32T, 127mm alumiini
MDN MTB flat Jr. heijastimilla
10,9 kg
115-130
Säädettävä seisontatuki, heijastimet, soittokello