Raptor 24″ MTB

Sh. 449,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Raptor 24 on laadukas ja ajo-ominaisuuksiltaan loistava alumiinirunkoinen maastopyörä junioreille. Pyörässä on täysin uusi kevyt ja moderni MTB -runko.

Maastoajoon suunniteltu uuden sukupolven Microshift Acolyte 1×8 -voimansiirto Xpress-vaihtimella on todella täsmällinen ja nopea. Laajan 12-42 välitysalueen 1x -voimansiirto on testatusti paras kaikilla osa-alueilla.. Logan -levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa.

Jäykkä etuhaarukka on kevyt, jämäkkä ja täsmällinen ajotuntumaltaan. Leveät Mitas Ocelot 24″x2.10 -renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat varman pidon. Modernit Selle MTB -istuin, Herrmans -kädensijat ja flat-polkimet soveltuvat täydellisesti sporttisempaan nuorten pyörään.

Kaikki rungon ja komponenttien mitoitukset on optimoitu junioripyöräilijälle. Nuori aidosti nauttii ja pyöräilee turvallisesti. Erinomainen valinta nuorison yleispyöräksi tai maastoon. Ehdottomasti kotikulmien nopein maasturi! Käyttäjäkokosuositus: 125 – 145cm

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu

Raptorissa on säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla. (2022)

24"
Matta-sininen
Alumiini, MDN sport design
30
Hiten, MDN sport
8
Logan mekaaniset levyjarrut edessä+takana 160mm
MDN kaksoisseinämä alumiini 24"
Mitas Ocelot V85 24"x2,10
Selle MG MTB junior
MDN MTB 620mm, oversize 31.8mm
Leadtec alu 50mm, oversize 31.8mm
Wheeltop 36T, 152mm alumiini
MDN MTB flat Jr. heijastimilla
12,2 kg
125-145
Säädettävä seisontatuki, heijastimet, soittokello