Raptor 26″ MTB

Sh. 439,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Raptor 26 on laadukas ja ajo-ominaisuuksiltaan todella loistava maastopyörä. Pyörässä on täysin uusi kevyt ja moderni MTB -runko.

Täsmällinen Shimano 2×7 voimansiirto, Revoshift -vaihtimilla on todella helppokäyttöinen junioreilla. Modernit Logan -levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti kaikissa olosuhteissa. Zoom preload -joustohaarukka tasoittaa menoa maastossa ja pompuissa. Leveät Mitas Charybdis 26×2.25 -renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat varman pidon.

Modernit Selle MTB -istuin, kotimaiset Herrmans -kädensijat ja flat-polkimet soveltuvat täydellisesti sporttisempaan nuorten pyörään, joka on kovassa käytössä.

Kaikki rungon ja komponenttien mitoitukset on optimoitu junioripyöräilijälle. Nuori aidosti nauttii ja pyöräilee turvallisesti. Erinomainen valinta nuorison yleispyöräksi tai maastoon. Ehdottomasti kotikulmien upein maasturi! Käyttäjäkokosuositus: 140 – 160cm

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu

Raptorissa on säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla. (2022)

26"
Matta-sininen
HiTen, MDN sport design
33
Zoom GD-327 joustohaarukka
14
Logan mekaaniset levyjarrut edessä+takana 160mm
MDN kaksoisseinämä alumiini 26"
Mitas Charybdis 26”x2,25
Selle MG MTB junior
MDN MTB 620mm, oversize 31.8mm
Leadtec alu 50mm, oversize 31.8mm
Prowheel 34/42T 170mm alumiini
MDN MTB flat heijastimilla
15,9 kg
140-160
Säädettävä seisontatuki, heijastimet, soittokello