Atlantis 28″ 7

Sh. 2.499,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Atlantis on moderni sähköpyörä joka hydroformatun alumiinirungon ansiosta erittäin kevyt ja jämäkkä. Rentoa ajoasentoa saat säädettyä millintarkasti omaan ajotyyliin parhaiten sopivaksi. Pyörässä on Shimano Nexus 7- vaihteisto jalkajarrulla sekä hydraulinen Shimano MT200 -levyjarru edessä.

Premium tason mukava ergo -istuin, ergonomiset kädensijat sekä non slip -polkimet sopivat täydellisesti sähköpyörään, jolla ajetaan pidempiä matkoja. Kirkkaat Led-valaisimet edessä ja takana ottavat virran suoraan käyttöakusta ja syttyvät tankokytkimestä napin painalluksella.

Pistosuojatut Impac Street – renkaat rullaavat kevyesti ja suunniteltu toimimaan erityisesti vauhdikkaammin ajettavalla sähköpyörällä. Abus -runkolukko suojaa pyörääsi varkailta.

Mahtava kumppani monikäyttöistä, laadukasta ja ennen kaikkea tyylikästä sähköpyörää arvostavalle!

Sähköavustusjärjestelmä

Madisonissa käytetty Shimano Steps E5000 on kompakti, erittäin kevyt ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Steps -näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen.

Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman. Moottorin teho 250W, huippunopeus 25 km/h.

Vääntävä 40 nm moottori kuljettaa miellyttävän tasaisesti kaikissa olosuhteissa jopa yli 125 km matkoja yhdellä latauskerralla.

Laadukas Shimano akku on uskomattoman pitkäikäinen. Yli 1000 latauskertaa ilman merkittävää latauskapasiteetin häviötä. Akku on erittäin helppo irrottaa.

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja lisäävät käyttömukavuutta.

Valmiiksi varusteltu

Pyörässä on tukevat lokasuojat, Atran Velo -tavarateline, säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Sähköpyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla. (2021-2022)

28"
Matta-antrasiitti
Alumiini, MDN E-comfort design
50 | 54
Alumiini, MDN comfort
Shimano Nexus 7, Revoshift
Jalkajarru + Shimano BR-MT200 hydr. levyjarru edessä
MDN kaksoisseinämä alumiini 28"
Impac Street pistosuojattu 42-622
Selle Royal Rio plus, RVS 8026
MDN alumiini 620mm OS
MDN 90 mm säädettävä alumiini, 31,8mm
Widek comfort
Shimano FC-E5000 170mm alumiini
Marwi SP-813 non-slip heijastimilla
Teräs, aisat ruostumaton teräs
Abus Amparo
24,9 kg
Säädettävä 3 tehoalueen avustusteho sekä kävelyavustin. Selkeälukuinen mittariyksikkö, joka näyttää akun varauksen, käyttömatkan, avustustehon sekä muut mittaritoiminnot.
Shimano STePS E5000 -keskiövetoinen avustusjärjestelmä, Moottorin teho 250W, huippunopeus 25 km/h
Shimano Steps BT-E6000 -Lithium-ioni-akku 418W. Akun kesto yli 1000 latauskertaa ilman merkittävää kapasiteetin häviötä. Shimano Steps E6002 laturi. Latausaika n. 7,5 h täyteen lataukseen.
85 km (normal mode) jopa 125 km (eco mode).