Sondrio 28″ 3 IBD

Sh. 1.799,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Madison Sondrio 28″ 3 IBD -sähköpyörän alumiinirunko on tyylikäs ja upeasti viimeistelty. Hillitty low step -runkomalli soveltuu täydellisesti sekä miehille että naisille. Ajoasento on mukavan rento, joka helpottaa myös ympäristön seuraamista. Säädettävän ohjainkannattimen ansiosta saat millintarkasti aina itsellesi parhaan ajoasennon.

Pyörässä Shimano Nexus 3- vaihteisto jalkajarrulla sekä lisäksi V-jarruilla etu/takana. Valaisimet edessä /takana syttyvät näppärästi tankokytkimestä napin painalluksella.

Laadukas comfort -istuin, ergonomiset kädensijat sekä non slip -polkimet sopivat täydellisesti sähköpyörään, jolla ajetaan pidempiä matkoja. Laadukas Axa Solid runkolukko turvaa pyöräsi. Kaikissa pyörän komponenteissa on panostettu laatuun ja käyttömukavuuteen.

SÄHKÖAVUSTUSJÄRJESTELMÄ

Etuvetoinen Madison sähköpyörä on varustettu kevyellä ja luotettavalla sähköavustusjärjestelmällä. Pehmeästi vääntävä moottori kuljettaa miellyttävän tasaisesti jopa 40-60 km matkoja yhdellä latauskerralla.

Pyörän näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen. Voit valita 3 avustustasosta aina omaan tarpeeseen parhaiten sopivan voiman. Herkkätoiminen kävelyavustin auttaa kevyesti, kun talutat pyörää ylämäkeen. Tavaratelineellä oleva akku on helppo irrottaa. Moottorin teho 250W, huippunopeus 25 km/h

LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA

Sähköpyörän moottori, akku ja muut komponentit ovat testatusti erittäin laadukkaita, kestävät käytössä ja lisäävät merkittävästi käyttömukavuutta.

VALMIIKSI VARUSTELTU

Axa Solid -runkolukko, alumiiniset lokasuojat, valaisimet, tavarateline/ hihna, seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena.

TURVALLINEN VALINTA

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Tekniset tiedot

Väri: Matta sininen
Runko: Alumiini 6061
Runkokorkeus: 17” /43 cm
Moottori: Xofo- etuvetoinen avustusjärjestelmä, kevyt ja äänetön. Vääntö 35Nm
Akku: Greenway Lithium-ioni-akku 313Wh, latausaika noin 5-6h
Latauslaite: 220/240W 42V/2A
Käyttömatka: Akun kapasiteetista ja käyttöolosuhteista riippuen 40-60 km
Vaihteisto: Shimano Nexus 3 / Revoshift
Kammet: Prowheel PRO-A42 42T / 170mm
Jarrut: Jalkajarru + V-jarrut edessä ja takana
Vanteet: Stars kolmoisseinämä alumiini 28”
Renkaat: Rubena Flash 28 x 1.75
Istuin: Comfort -istuin
Istuiputki: Promax alumiini 27.2mm / 350mm
Ohjaintanko: Promax alumiini 600mm
Ohjainkannatin: Promax MQ-525 alumiini, säädettävä
Lokasuojat: CX alumiini, aisat ruostumaton teräs
Valaisimet: SBC1900XB LED etu ja takavalaisin
Paino: 20,3 kg
Varustelu: Runkolukko, säädettävä seisontatuki, heijastimet, tavarahihna
Säädettävä 3 tehoalueen avustusteho sekä kävelyavustin