Quest 28″ 16 Men (53 cm)

Sh. 649,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Quest 18″ 16 Menissä on modernin sporttipyörän kevyt ja jämäkkä alumiinirunko. Kevytkulkuinen Quest on mahtava kumppani työmatkoille, retkille tai arkiseen ajoon.

Moderni 2×8 Microshift-voimansiirto täsmällisillä peukalotoimisilla vaihtajilla toimii kuin sveitsiläinen kello. Vaihtaminen on ennenkokemattoman helppoa ja nopeaa. Tuntumaltaan mahtavat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät turvallisesti ja nopeasti kaikissa sääolosuhteissa.

Sporttisempaan pyörään täydellisesti soveltuva Selle Monte grappa trekking -istuin ja ergonomiset kotimaiset Herrmans -kädensijat lisäävät ajonautintoa pidemmilläkin matkoilla.

Kevyesti rullaava Mitas Shield -rengas antaa loistavan pidon kaikilla keleillä, hiekalla, soralla tai asfaltilla. Leveähkö ”oversize” -ohjaintanko tuo varmuutta ja lisää vakautta ajamiseen. Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen hybridi vaativaan käyttöön.

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu

Questissä on lokasuojat, säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Tekniset tiedot

Väri: Grafiitti matta​
Runkomateriaali: Alumiini 6061, MDN sport design, sisäiset vaijeriviennit DT ​
Runkokorkeus: 53cm
Etuhaarukka: HiTen​
Vaihteisto: Microshift RD-M36 2×8. thumb shifter TS39 -vaihtimet ​
Jarrut: Shimano -hydrauliset levyt 160mm​
Vanteet: MDN kaksoisseinämä alumiini 28”​
Renkaat: Mitas Shield 40-622​
Istuin: Selle Monte Grappa Neveo ​
Ohjaintanko: MDN 680mm, Oversize 31,8mm​
Ohjainkannatin: Leadtec alu A-Head set 90mm​
Kädensijat: Herrmans B84 -ergonomiset ​
Kampisarja: Shimano 28/38/48T 170 mm alu ​
Polkimet: MDN nonslip -trekking heijastimilla​
Lokasuojat: Eurofender-täyspitkät​
Lukko: -​
Muuta: Säädettävä seisontatuki, heijastimet, soittokello​
Paino: 53cm 14,9 kg