Quest 28″ lady

Sh. 599,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Questissa on modernin sporttipyörän kevyt ja jämäkkä alumiinirunko. Kevytkulkuinen Quest on loistava kumppani työmatkoille, retkille tai arkiseen ajoon.

Shimano Acera 24-vaihteisto Rapidfire -vaihtajilla toimii täsmällisesti ja vaihtaa nopeasti. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät turvallisesti ja nopeasti kaikissa sääolosuhteissa.

Sporttisempaan pyörään täydellisesti soveltuva Selle trekking -istuin ja ergonomiset suomalaiset Herrmans -kädensijat lisäävät ajonautintoa pidemmilläkin matkoilla. Kevyesti rullaava Mitas Shield -rengas antaa loistavan pidon kaikilla keleillä. Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen hybridi vaativaan käyttöön.

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu

Questissa on lokasuojat, säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla. (2022)

28"
Matta-grafiitti
Alumiini, MDN sport design
50
Hiten, MDN sport
24
Logan HD-200M hydrauliset levyjarrut edessä+takana 160mm
MDN kaksoisseinämä alumiini 28"
Mitas Shield V81 40-622
Selle MG Italy, Nevea trekking lady
MDN 640mm, oversize 31,8mm
Leadtec alu 70 mm, oversize 31,8mm
Wheeltop 28/38/48T 170mm alumiini
MDN non-slip trekking heijastimilla
Plastic, aisat ruostumaton teräs
14,6 kg
Säädettävä seisontatuki, heijastimet, soittokello