Rubye 27,5″ 8 (33 cm)

Sh. 699,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Naisten oma maasturi 27,5″ Rubye on täynnä loistavia ajo-ominaisuuksia ja todella tasokkaita komponentteja. Monikäyttöinen Rubye kulkee vaivattoman kevyesti maastossa, hiekalla ja asfaltilla.

Vaativampaankin maastoajoon suunniteltu uuden sukupolven Microshift Acolyte 1×8 -voimansiirto Xpress-vaihtimella on todella täsmällinen ja nopea. Laajan 12-42 välitysalueen 1x -voimansiirto on testatusti paras kaikilla osa-alueilla.
Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin nopeasti ja turvallisesti. Leveät Mitas Cheetah -renkaat antavat uskomattoman pidon maastosta riippumatta. Laadukas Zoom-joustohaarukka tasoittaa epätasaisuuksia aktiivisesti maastossa.

Modernit Selle -istuin, kotimaiset Herrmans -kädensijat ja flat-polkimet soveltuvat täydellisesti sporttisempaan maastopyörään. Leveähkö ”oversize” -ohjaintanko tuo varmuutta ja lisää vakautta ajamiseen. Mahtava ja monikäyttöinen maasturi moneen menoon.

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu

Rubyessa on säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Tekniset tiedot

Väri: Lila matta metallic​
Runkomateriaali: Alumiini 6061, MDN sport design, sisäiset vaijeriviennit DT ​
Runkokorkeus: 33cm / 13”​
Etuhaarukka: Zoom 389 preload, lukittavissa​
Vaihteisto: Microshift Acolyte 1×8 M5180M / Xpress- vipu / 12-42 rataspakka ​
Jarrut: Logan hydrauliset levyt 180/160mm​
Vanteet: MDN Kaksoisseinämä alumiini 27.5”​
Renkaat: Mitas Cheetah MTB 27.5”x2,35​
Istuin: Selle MG Bora MTB​
Ohjaintanko: MTB style 720mm, oversize 31.8​
Ohjainkannatin: Leadtec alu A-Head set 60mm​
Kädensijat: Herrmans DD25​
Kampisarja: Prowheel 32T 170 mm alu ​
Polkimet: MDN MTB flat design​
Lokasuojat: – ​
Lukko: -​
Muuta: Säädettävä seisontatuki, heijastimet, soittokello​
Paino: 15,0kg ​