Madisonin tarina on saanut alkunsa vuonna 1994.

Maastopyöräilybuumi oli varastanut huomion citypyöristä ja pyörien kehitys tuntui pysähtyneen. Pitkän linjan pyöräalan ammattilainen Tapio Hirvaskari sai idean lähteä kehittämään uutta kotimaista pyörämerkkiä.

Syntyy Madison jonka pääkohderyhmänä on lapsiperheet. Madison-mallistosta löytyykin fillari perheen jokaiselle pyöräilijälle, aina taaperosta aikuiseen asti. Moderni pyörämallisto jossa paljon kansainvälisiä tuulia sai heti loistavan vastaanoton.

Sinulle suunniteltu

Suomalainen suunnittelutiimi etsii ideoita kotimaisista olosuhteista, perinteisistä käyttöpyöristä sekä kansainvälisiltä messuilta ja markkinoilta. 

Madison-pyörät suunnitellaan Suomessa juuri Sinulle. Suunnittelun lähtökohtana ovat turvallisuus, luotettavuus, kestävyys, ja käytännöllisyys. Pyörämallisto on selkeä ja sieltä löytyy menopeli perheen jokaiselle pyöräilijälle. Madison-pyörät suunnittelee ja valmistaa kotimainen Oy Huntteri Ab.

Paras hinnan ja laadun suhde

Teemme paljon töitä parhaan hinnan ja laadun suhteen saavuttamiseksi.

Teemme paljon töitä parhaan hinnan ja laadun suhteen saavuttamiseksi.Vertailemme, testaamme ja sovitamme komponentteja. Tähän prosessiin osallistuvat komponenttivalmistajat ja valmistavan tehtaan tuotekehitysyksiköt tiiviissä yhteistyössä Madison-suunnittelutiimimme kanssa. Yhteistyö, asiakaspalautteet ja pitkä, yli kolmen vuosikymmenen, kattava kokemus polkupyöräsuunnittelusta ovat voimavarojamme.

Kattava mallisto

Madison- pyörämallistossa on pyörä jokaiselle suomalaiselle.

Madison- pyörämallistossa on pyörä jokaiselle suomalaiselle. Perheen pienimmät löytävät omansa KidFit-konseptin mukaisesta lasten mallistosta, joka on suunniteltu lasten mitat ja tarpeet huomioiden. Usein kovaan käyttöön joutuvien nuorten pyörien kestävyys on omaa luokkaansa. Aina ajan hermolla olevaan Madison-mallistoon kuuluvat myös iloiset ja takuulla tyylikkäät Onni-pyörät. Perinteistä polkupyörää arvostaville on tarjolla kaunislinjainen Classic-mallisto. Monikäyttöisten City-pyörien mallistosta löytyy runsaasti erilaisia väri-, koko- ja varusteluvaihtoehtoja.

Laatu ja standardit

Madison-pyörät suunnitellaan täyttämään kansainvälisten ISO- standardien vaatimukset.

Madison-pyörät suunnitellaan täyttämään kansainvälisten ISO- standardienvaatimukset. Nämä vaativat standardit sekä testausmenetelmät takaavat komponenttien luotettavuuden. Madison rungoille myönnetään 12 vuoden takuu ja pyörän laadun viimeistelee kauppiaasi, joka tekee pyörälle vielä viimeisen käyttöönottotarkastuksen ja varmistaa tuotteen jokaisen yksityiskohdan.