Aito ja tyylikäs mummopyörä

Moderni mummopyörä on jämäkkä, ketterä käsitellä ja kevyt ajaa.

Se soveltuu loistavasti käyttöpyöräksi lähes kaikille aikuisille, niin nuoremmalle opiskelijalle kaupunkiin kuin mummolle maaseuturetkille.

Ajomukavuus, kestävyys ja ajaton tyyli ovat tärkeitä pyörälle, jolla on tarkoitus ajella useita vuosia. Laadukas pyörä näyttää hyvältä uutena mutta myös vuosien käytön jälkeen. 

Madisonilla on pitkä kokemus klassikko pyörien valmistuksesta ja haluamme tuoda niihin aina ajan hermolla olevaa tekniikkaa. Laadukkaat komponentit ja loppuun viedyt yksityiskohdat viimeistelevät aidon Madison klassikon.

Roma 1

Madison Roma on piirun persoonallisempi ja sulavalinjainen naistenpyörä, joka pitää sisällään modernia tekniikkaa. Roman laadukas teräsrunko on kevyt, kestävä ja vakaa ajettava. Jalkajarrulla varustettu 1-vaihteinen pyörä toimii aina varmasti ja soveltuu täydellisesti kaupunkiin kauppareissuille kuin pienille maaseuturetkille.

Rennon peruspyörän tyyliin ajoasento on pysty ja tankoa säätämällä jokaiselle löytyy aina oikea ja yksilöllinen ajoasento.

Roma on aina muodissa ja sen ajattomaan tyyliin tulet ihastumaan koeajolla.

Roma 3

Tyylikäs Roma 3 on suosittu ja aina tyylikäs klassikko. Laadukas teräsrunko on kevyt, kestävä ja vakaa ajettava. Jalkajarrulla varustettu mukava 3-vaihteinen pyörä kääntää katseet missä ikinä sillä liikutkin.

Rennon peruspyörän tyyliin ajoasento on pysty ja tankoa säätämällä jokaiselle löytyy aina oikea ja yksilöllinen ajoasento. Ruskeat Herrmans -kädensijat, Italialainen Selle Monte Grappa -mukavuusistuin ja leveät Kenda -renkaat ovat osa ulkonäköä mutta ennen kaikkea ajomukavuutta, johon tulet ihastumaan koeajolla. Pienemmät tavarat kulkevat mukavasti pyörän tilavassa polyrottinkikorissa.

Aidot Madison -klassikot tarjoavat huoletonta ja mukavaa menoa vuosiksi eteenpäin.

Kaikilla Madison pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Tutustu Lisää Madison klassikoihin!

Teksti: Tommi Kannisto