Budapest – Pyörä jonka suosio kasvaa vuodesta toiseen

BUDAPEST ON TRENDIKKÄÄN KAUNIS NAISTEN PYÖRÄ!

Budapest on naisten pyörämalliston suosikki, jossa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö, käyttömukavuus, loistavat ajo-ominaisuudet ja Madisoneista tuttu erinomainen hinta-laatusuhde.

Matalan jalannostokorkeuden ansiosta pyörän päälle on vaivaton nousta ja pyörämalli soveltuu helposti käytettäväksi esimerkiksi lastenistuimen kanssa. Budapest soveltuukin monelle mukavaa ja kevytkulkuista pyörää arvostavalle.

Budapest on jalkajarrulla varustettu huoleton Shimano Nexus pyörä, jonka ajoasento on kaupunkipyörälle tyypillisesti mukavan rento. Säädettävää ohjainkannatinta säätämällä jokaiselle löytyy millintarkasti oikea ja yksilöllinen ajoasento. 

Pyörään valitsimme italialaisen Sellen leveän uutuusistuimen, joka on kestävä, hyvin muotoiltu ja erittäin mukava. Kotimaiset Herrmans -kädensijat sekä turvalliset non slip -polkimet sopivat täydellisesti pyörään, jolla ajetaan rauhallista vauhtia nautiskellen.

Naisten pyörän tukevassa etukorissa kulkevat mukavasti kassit ja ostokset. Runkolukko turvaa pyöräsi silloin kun et ole paikalla. Laadukkaat komponentit ja loppuun viedyt pienet yksityiskohdat viimeistelevät tämän Madison klassikon.

Budapest -mallia löytyy 26” ja 28” renkailla erikokoisille käyttäjille. Suositushinta 3-vaihteiselle on 379€ ja 7-vaihteiselle 479€

Tsekkaa kevään uudet värit ja löydä oma suosikki. Madisonia on saatavilla laajalti pyörä ja urheiluliikkeissä sekä Citymarketeissa ympäri Suomen.  

Luotettavaa Madison tekniikkaa – Kaikki Madison komponentit on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestäviä käytössä.

Valmiiksi varusteltu – Pyörässä on etukori, tavarateline, runkolukko, seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. 

Turvallinen valinta – Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

PANOSTAMME SUUNNITTELUSSAMME LAATUUN JA YKSITYISKOHTIIN, JOTTA MADISON OLISI SINULLE OIKEA VALINTA

Teksti: Tommi Kannisto