Madison -mukava kaupunkipyörä

Kaupunkipyörä on vaihtoehto Sinulle, joka haluat kevyesti kulkevan ja ajoasennoltaan mukavan pyörän!

Classicit ovat pääosin napavaihteisia (1-8 vaihdetta) ja jalkajarrullisia pyörämalleja. Nämä pyörät ovat parhaimmillaan melko rauhallisella vauhdilla tehtävillä lyhyillä ja keskipitkillä päivämatkoilla.

Runkomuotoilun ansiosta pyörän päälle on todella helppo nousta. Pyörä on vakaa ja mukava ajaa. Ajoasento on pysty ja rento, ympäristön ja liikenteen seuraaminen helppoa.

Pyörä on pääsääntöisesti varusteltu valmiiksi ja mahdollisimman helppokäyttöinen ja huoleton aktiiviseen arkikäyttöön.   

Madison kaupunkipyörät ovat moderneja ja ajoasennoltaan rentoja.

Madison -rungot ovat tukevia ja suunniteltu isommallekin pyöräilijälle. Pyörä on vakaa ja mukava ajaa. Tavaratelineet ovat moderneja, soveltuvat isommallekin kuormalle ja säilyttävät ulkoasunsa kuin uutena.

Pyörien vaihteistona käytämme laadukkaita ja tunnettuja Shimano -komponentteja. Kaikissa classic-pyörissä on täsmällisesti toimiva, helppokäyttöinen ja mahdollisimman huoleton vaihteisto.

Ajomukavuus, kestävyys ja ajaton tyyli ovat tärkeitä pyörälle, jolla on tarkoitus ajella useita vuosia. Madisonilla on pitkä kokemus klassikko pyörien valmistuksesta ja haluamme tuoda niihin aina ajan hermolla olevaa tekniikkaa.

Budapest on ehdoton kaupunkipyörä suosikki naisille.

Pyörästä on monta upeaa väriä, joista valita omansa. Ajoasento on rento ja pyörän päälle uskomattoman helppo nousta. Budapestia on saatavilla 3 tai 7 -vaihteisena, molemmat jalkajarrulla varustettuja. Kevyesti kulkeva ja täysin varusteltu aito Madison klassikko, joka kulkee kevyesti ja kääntää katseet. Tutustu Budapestiin!

Monaco on suosittu klassikkomalli, joka on täynnä tyyliä ja käyttömukavuutta.

Alumiinirunkoinen Monaco on tukevasta ulkonäöstään huolimatta kevyt polkea ja helppo käsitellä. Monacoa on saatavilla 3 tai 7 vaihteisena, molemmat jalkajarrulla varustettuja Kevyesti kulkeva ja täysin varusteltu kaupunkipyörien kuningatar valmiina kaduille ja kujille. Tutustu Monacoon!

Genova on moderni low-step pyörä, jonka keveys ja käsiteltävyys on vailla vertaansa.

Matalarunkoisen Easy-Step pyörän päälle on uskomattoman helppo nousta. Pysty ajoasento on rennon mukava. Genova on 3 -vaihteinen jalkajarrulla varustettu Madison klassikko. monikäyttöinen pyörä, joka soveltuu laajasti myös erikokoisille käyttäjille. Tutustu Genovaan!

Kaikki komponentit valitsemme pitkien käyttö ja testiprosessiemme kautta.

Istuimet ovat moderneja italialaisen Selle Monte Grappan valmistamia ja mm. kädensijat, heijastimet ja ketjusuojat pääosin suomalaisen Herrmansin valmistamia.

Kaikissa malleissa laadukkaat komponentit ja mm. Madison -kaksoisseinämävanteet jotka ovat tukevat ajaa ja kestävät käytössä. Mielestämme myös paremman näköiset.

Malleissa on erinomainen varustelutaso. runkolukko, yksilöllisesti säädettävä ohjainkannatin, tavarateline, etukori, seisontatuki, soittokello ja heijastimet pääosin vakiona.Panostamme paljon laatuun ja yksityiskohtiin, jotta Madison olisi Sinulle oikea valinta.

Katso kaikki Madison klassikot!

Teksti: Tommi Kannisto