Sorrento 28″ men

Tasokas miesten hybridi arkeen tai seikkailuun

Sh. 499,00
Katso lähin jälleenmyyjä

Kuvaus

Sorrentossa on modernin sporttipyörän kevyt ja jämäkkä alumiinirunko. Kevytkulkuinen Sorrento on loistava kumppani työmatkoille, retkille tai arkiseen ajoon.

Shimano Acera 24-vaihteisto Rapidfire -vaihtajilla toimii täsmällisesti ja vaihtaa nopeasti. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät turvallisesti ja nopeasti kaikissa sääolosuhteissa.

Sporttisempaan pyörään täydellisesti soveltuva Selle trekking -istuin ja ergonomiset suomalaiset Herrmans -kädensijat lisäävät ajonautintoa pidemmilläkin matkoilla. Kevyesti rullaava Mitas Shield -rengas antaa loistavan pidon kaikilla keleillä. Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen hybridi vaativaan käyttöön.

Luotettavaa tekniikkaa

Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu

Sorrentossa on lokasuojat, säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Turvallinen valinta

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla. (2021)

28"
Matta-grafiitti
Alumiini, MDN sport design
52 | 56
Hiten, MDN sport
Shimano Acera 3x8, Rapidfire
Logan hydrauliset levyjarrut edessä+takana 160mm
MDN kaksoisseinämä alumiini 28"
Mitas Shield V81 40-622
Selle MG Italy, Neveo trekking men
MDN 680mm, oversize 31,8mm
Leadtec alu 70 mm, oversize 31,8mm
Herrmans Ergo 84, ergonomiset
Wheeltop 28/38/48T 170mm alumiini
MDN non-slip trekking heijastimilla
Plastic, aisat ruostumaton teräs
52/14,9 kg - 56/15,3 kg
Säädettävä seisontatuki, heijastimet, soittokello