Naisten ja miesten hybridipyörät

Hybridipyörä on Sinulle, joka haluat sporttisen, kevyesti rullaavan ja monikäyttöisen pyörän.

Hybridipyörät soveltuvat loistavasti kuntoiluun, työmatkoille, retkille tai arkiseen ajoon. Ajo-asento on hieman urheilullisempi ja pyörä etenee kevyesti ja ketterästi.

Tyypillisesti hybridipyörissä on maastopyöristä tuttu laajan välitysalueen vaihteisto. Yleispätevästi hybridipyörästä löytyykin aina sopiva vaihde kaikkiin tilanteisiin.

Modernit hybridipyörät on varusteltu tehokkailla levyjarruilla jotka toimivat loistavasti kaikissa olosuhteissa. Levyjarrut ovat myös tunnokkaat ja käyttäjäystävälliset.

Hybridipyörän renkaat rullaavat kevyesti ja ovat mukavat ajaa erilaisilla alustoilla. Hybridipyörä soveltuukin moneen menoon ja erilaisille alustoille. 

Ajo-ominaisuuksien vuoksi sporttisempien jäykkäkeulaisten hybridipyörien suosio on kovassa kasvussa mutta malleja löytyy myös joustohaarukalla varustettuina.

Valmiiden asennuspaikkojen ansiosta hybridipyörä on yleensä helppo varustella henkilökohtaisen käyttötarpeen mukaan. Lokasuojat, tavateline ja seisontatuki ovat työmatkalaisen pyörässä usein tarpeen. 

Valtaosa hybridipyöristä soveltuu asianmukaisesti varusteltuna loistavasti myös ympärivuotiseen pyöräilyyn. Hybridipyörissä on yleensä rengastilaa nastarenkaille ja lumelle mutta tämä kannattaa varmistaa etukäteen.

Madison hybridipyörät ovat moderneja ja ajoasennoltaan mukavia.

Madison rungot ovat kevyitä, jäykkiä ja suunniteltu isommallekin pyöräilijälle. Pyörät ovat nopeita, kevyitä käsitellä ja sopivan mukavalla ajoasennolla varustettuja.

Hybridipyörien vaihteistot laadukkaita ja tunnettuja Shimano -komponentteja.

Sporttinen Madison Sorrento on mahtava kumppani työmatkoille, retkille tai yleiskäyttöön. Kevyt alumiinirunkoinen pyörä on ketterä ja tukeva ajaa. Tasokkaat Shimano komponentit, tehokkaat hydrauliset levyjarrut ja loistava varustelutaso. Sorrento on hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen valmiiksi varusteltu hybripyörä, joista omat naisten sekä miesten mallit.

Monikäyttöinen Madison Napoli on mukavalla ajoasennolla varustettu ketterä uutuusmalli. Tasokkaat Shimano komponentit, jotka edustavat uutta ajattelua. Selkeä ja täsmällinen vaihteisto, tehokkaat levyjarrut ja hyvä perusvarustelu. Mahtava pyörä helppoutta ja käyttömukavuutta mukavuutta arvostavalle. Napolista Sport ja Comfort -mallit naisille ja miehille.

Kaikissa Madison hybridipyörämalleissa on täsmällisesti toimiva, helppokäyttöinen ja urheilulliseen ajoon suunniteltu voimansiirto sekä vaihtimet. Tehokkaat levyjarrut pysäyttävät nopeasti kaikissa sääolosuhteissa.

Kaikki komponentit valitsemme pitkien käyttö ja testiprosessiemme kautta.

Madison Sport -istuimet ja ergonomiset kädensijat ovat laadukkaita, käyttömukavia ja soveltuvat täydellisesti sporttisempaan pyörään. Malleissa on laadukkaat kasettikeskiöt, navat ja alumiinikammet.

Kaikissa malleissa on Madison -kaksoisseinämävanteet, jotka testatusti kestävät ja jämäkät ajossa. Mielestämme myös paljon tyylikkäämmän näköiset. 

Madison tarjoaa hyvän perusvarustelun valmiina.

Madison hybridipyörissä on lokasuojat, seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiona. 

Pyörää on helppo varustella erilaisilla tarvikkeilla yksilöllisen käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. 

Turvallinen valinta

Madison -pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Muista pyöräkaupoilla!

Pyörähankinnan ohessa on hyvä muistaa pyöräilijän tärkeimmät varusteet – kypärä, lukko ja pyöränlamppu.

Kypärämalleissa on nykyään niin paljon valinnanvaraa, että jokainen löytää niiden joukosta varmasti itseään miellyttävän vaihtoehdon. Ulkonäkö ja tyyli ovat tärkeitä juttuja. Kannattaa kiinnittää huomiota kypärän istuvuuteen, hihnojen ja kiristimen helppoon käytettävyyteen. Pyöräilyyn löytyy paljon valikoimaa loistavilla teknisillä ominaisuuksilla. 

Vaikka pyörä usein ostetaan valoisaan aikaan keväällä tai kesällä, pyöränlamppu kannattaa hankkia samalla. Näin se on valmiina syysiltojen pimetessä. Valoksi kannattaa valita helposti kiinnitettävä ja ladattava led-valaisin. Valoteholtaan n. 120 – 300 lumen on riittävästi peruskäyttöön ja akkukin kestää kauemmin. Takavalo on tärkeä turvallisuuden kannalta. Takavalon tärkein ominaisuus on, että pyöräilijä näkyy riittävästi muille tielläliikkujille.

Turvallinen ja käyttömukava lukko on tärkeä varuste jokaiselle pyöräilevälle. Pyörään kannattaa harkita esimerkiksi tukevaa ketju tai taittolukkoa. Ne on helppo asentaa pyörään kuljetuksen ajaksi ja huomattavasti turvallisempia kuin vaijerilukot. Jos mielit perinteisempää pyörän runkoon kiinnitettävää runkolukkoa varmista, että pyörässä on asennuspaikat lukolle.

Panostamme suunnittelussamme laatuun ja yksityiskohtiin, jotta Madison olisi Sinulle oikea valinta

Tutustu Madison Sport -malleihin!

Teksti: Tommi Kannisto