Madison Genova – tyylikäs matalarunkopyörä

Madison Genova on aidosti tyylikkään kaunis ja täysin varusteltu matalarunkoinen polkupyörä.

Matalan jalannostokorkeuden ansiosta pyörän päälle on uskomattoman helppo nousta. Matalarunkopyörä on mietitty erityisesti senioripyöräilijöiden tarpeita huomioden, mutta soveltuu kaikille helppoa ja kevytkulkuista pyörää arvostaville.

Genova on jalkajarrulla varustettu huoleton Shimano Nexus 3-vaihteinen matalarunkopyörä, jonka ajoasento on kaupunkipyörälle tyypillisesti mukavan rento. Tankoa säätämällä jokaiselle löytyy aina oikea ja yksilöllinen ajoasento. 

Pyörään valitsimme Sellen uutuus istuimen joka on erittäin mukava ja leveä. Istuimessa on myös kätevä kahva, jonka ansiosta pyörää on helppo siirtää pienelläkin voimalla.

Kotimaiset Herrmans -kädensijat sekä turvalliset non slip -polkimet sopivat täydellisesti pyörään jolla ajetaan rauhallista vauhtia nautiskellen. Tasokkaat komponentit ja loppuun viedyt yksityiskohdat viimeistelevät tämän Madison klassikon.

Madisonia on saatavilla laajalti pyörä ja urheiluliikkeissä sekä Citymarketeissa ympäri Suomen. Tutustu Sinäkin uuteen matalarunkoiseen Genovaan!

Luotettavaa Madison tekniikkaa – Kaikki Madison komponentit on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestäviä käytössä.

Valmiiksi varusteltu – Pyörässä on lokasuojat, tavarateline, runkolukko, seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. 

Turvallinen valinta – Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Teksti: Tommi Kannisto