Madison on luotettava kotimainen pyörämerkki

Madison on luotettava, kotimainen pyörämerkki, jonka mallistosta löytyy fillari jokaiselle perheenjäsenelle. Madisonin suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon Suomen pyöräilyolosuhteet.

Madison tunnetaan luotettavana pyörämerkkinä, jonka valikoima palvelee vauvasta vaariin. Madisonin suunnittelu- ja kehitystyö tapahtuu Suomen Turussa. Madison on mainio arki- ja harrastepyörä, joka toimii kestävyytensä ansiosta pitkäaikaisena kulkuvälineenä.

Madison-rungoille onkin voimassa 12 vuoden ja pyörän muille komponenteille 2 vuoden takuu. Madisoneissa on hyvä varustelutaso mm. säädettävä kannatin, lukko valtaosassa malleja.

Lasten ja nuorten suosikki

Tällä hetkellä Madison-malleista suurimmassa suosiossa ovat lasten ja nuorten pyörämallit. Lastenpyörien suosio jakautuu melko tasaisesti eri mallien välille aina potkupyöristä lasten 3-vaihteisiin polkupyöriin.

Erityistä Madison-lastenpyörissä on KidFit-mitoituskonsepti: KidFit-vaatimuksissa on otettu huomioon lasten erityisominaisuudet, kuten ruumiinrakenne, tasapaino ja havaintokyky. 

Nuorten poikien kestosuosiota nauttii Madison -maastopyörämallisto (20″, 24”, 26”, 27,5” ja 29”). Tyttöjen suosikki on ollut vuodesta toiseen kombipyörä Onni.

Aikuisten suosituimpia Madison-malleja ovat naisten koripyörät 3- tai 7- vaihteinen Budapest, 3-vaihteinen Roma sekä 3- tai 7 -vaihteinen Monaco ja miesten ja naisten 7-vaihteinen Firenze -citypyörä.

Aikuisten pyörä malleista Genova 3 on matalarunkoinen low step -malli, joka palvelee erityisesti Suomen arkipyöräily olosuhteissa.

Madisonin jälleenmyyjät

Madisonia on saatavilla laajalti erikoisliikkeissä ja  Citymarketeissa ympäri Suomen.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi