Pyörä on hyvä lahja!

Vapautta symboloiva ja aikaa kestävä menopeli, pyörä, linkittyy elämän tärkeisiin hetkiin. 

Pyörä ostetaankin usein merkittävän elämäntapahtuman äärellä, esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, koulun päätöksen kunniaksi, rippilahjaksi, ylioppilaslahjaksi tai eläkkeelle siirryttäessä. 

Lahjapyörää ostaessa on tärkeä ottaa huomioon käyttäjän koko ja käyttötarkoitus. Tuleeko pyörä lahjaksi lapselle, nuorelle vai aikuiselle? Entä tullaanko pyörää käyttämään enemmän maantie- vai kaupunkipyöräilyyn?
Pyöräkaupoilla voi tietysti myös leikitellä värien kanssa.

Tiettyyn väriin mieltynyttä lahjansaajaa voi ilahduttaa herkullisen värisellä menopelillä, kun taas perinteisempiin väreihin mieltynyttä lahjansaajaa klassisemmalla vaihtoehdolla. 

TURVALLISUUTTA JA ELÄMYKSELLISYYTTÄ LISÄVARUSTEILLA

Pyörän lisäksi lahjapakettiin kannattaa sujauttaa kypärä. Tavalliseen vapaa-aika- ja työmatkapyöräilyyn riittää usein yleiskypärä. Yleiskypärät ovat tyypillisesti hyvin ilmastoituja, päässä mukavia ja kevyitä.

Myös pumppu, lukko ja lamppu ovat äärimmäisen tarpeellisia lahjapussiin sujautettavia oheistuotteita pyörän saajalle. Matkaa esimerkiksi työlaukun kanssa taittavalle kori puolestaan on mielekäs lisävaruste. 

MILLAINEN PYÖRÄ LAHJAKSI? 

Madisonin Onni kombipyörä soveltuu sekä kaupungin vilskeeseen että maaseudun idylliin. Huippusuositun sarjan lukuisista vaihtoehdoista löytyy takuuvarmasti oikeanlainen luottoystävä lahjansaajan tarpeisiin.

Suosituimpiin Madisonin lahjapyöriin lukeutuvat myös laadukkaat, KidFit-malliston lasten pyörät, jotka on luotu lasten erityistarpeet huomioon ottaen. Laajasta lasten pyörämallistosta löytyy ajanhermolla oleva lahja lapselle.

Myös klassisen tyylikkäät kaupunkimallit Budapest, Monaco ja Roma ovat oivia, silmää hivelevän kauniita lahjavaihtoehtoja esimerkiksi äitienpäivään. 

Tutustu Sinäkin Madison -pyörämalleihin!